Tarih: 17.03.2021 12:56

Elemeler pazartesi günü başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek ödüllü Türk Halk Müziği Ses Yarışması elemeleri, pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak.

 

ÖN ELEMELER 4 GÜN SÜRECEK

 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarışma ön eleme, iki eleme turu, yarı final ve final olmak üzere 5 aşamadan oluşacak. Ön elemelerin 22, 23, 24 ve 25 Mart tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan cep sinema salonunda saat 14.00’da yapılacak.

 

YARI FİNAL 1 NİSAN’D

 

Yarışmaya katılan her yarışmacı repertuarında en az 5 Türk Halk Müziği eseri bulunduracak. Ön elemeye katılan tüm yarışmacılar tek tek dinlenecek ve bir sonraki tura katılma hakkı kazanan 40 yarışmacı belirlenecek. Eleme turu 29-30 Mart tarihlerinde saat 17.30’da canlı performanslar ile gerçekleştirilecek ve yarı finale katılmaya hak kazanan 12 yarışmacı belirlenecek. 1 Nisan tarihi saat 20.00’da yarışmanın yarı finali belirlenecek ve finale katılma hakkı kazanan 8 yarışmacı açıklanacak. Yarışmanın finali ise 4 Nisan Pazar günü saat 20.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak. Yarı final ve final Kapaklı Belediye TV’den canlı yayınlanacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —