Dünya üçüncüsü olan Erman, memleketinde törenle karşılandı 

Masa Tenisi kategorisinde Dünya Üçüncüsü olan milli sporcu Erman Çetiner, Kırklareli’nde törenle karşılandı.

GÜNDEM 27.06.2022 17:12:00 0
Dünya üçüncüsü olan Erman, memleketinde törenle karşılandı 

Milli sporcumuz Erman Çetiner, Çekya'da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nda masa tenisi kategorisinde dünya üçüncüsü oldu.  

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Dünya Üçüncüsü olan milli sporcumuz Erman Çetiner'i İstanbul Havalimanı'ndan valilik makam aracıyla aldırarak, tören ile Kırklareli Valiliği önünde karşıladı. Karşılama törenine Vali Ekici’nin yanı sıra; Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, annesi Gönül Çetiner ve sporcular katıldı. Türk bayrağı ile karşılanan milli sporcu, duygu dolu anlar yaşadı.  

“ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ”

Vali Birol Ekici, karşılama töreninin ardından özel sporcu Erman Çetiner ve ailesini valilik makamında kabul etti. Vali Ekici, özel sporcumuzu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Sporcunun başarısıyla gururlandıklarını söyleyen Vali Ekici, Erman Çetiner'in Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde temsil ettiğini ifade etti. Kırklarelili özel sporcu Erman Çetiner’in hem teklide hem de gruplarda dünya üçüncüsü olduğunu kaydeden Vali Ekici, “İlimiz ve ülkemiz adına çok büyük bir gurur. Erman’a ve diğer sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Erman’dan bundan sonra dünya şampiyonluğu bekliyoruz” diyerek, Kırklareli’nin tüm gençlerini spor yapmaya ve başarıdan başarıya koşmaya davet etti.

Haber / Buse SERİN