Dumlu, Akay'a sitemini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu

Çerkezköy'deki konut sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Dumlu Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Avukat İdris Dumlu, Çerkezköy Belediyesi'ne teşekkürler ibaresi ile başla

GÜNDEM 12.01.2022 12:25:00 0
Dumlu, Akay

İdris Dumlu yaptığı paylaşımda “Çerkezköy’de emlak beyan değerleri normal değeri aşmış duruma çıkarma mucitliğiniz için. Bu yolla belediye başkanımız sağ olsun emlak vergisi gelirlerini yüzde 300 civarında artırmış olup, inşaat harçlarını da paralel olarak artırmış bulunmaktadır. Bu hususta Çerkezköy’ümüze CHP encümeni tarafından reva görülen bu fahiş artışlar için teşekkür ediyoruz. Her yıl belediye başkanımızın mucit fikirleri sayesinde yüzde 300-500 zamlar yapılmış ve bu yolla Türkiye’de en düşük harçların olduğu belediye bölgelerinden biri olan Çerkezköy şu an itibari ile Türkiye’nin en çok vergi alan belediyesi konumuna ulaşmıştır. Belediye başkanımıza ve umarsız meclisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Dumlu Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Dumlu’nun dün gece saat 20:30 sıralarında Facebook hesabından paylaştığı bu paylaşımın Çerkezköy’de yankıları sürerken Çerkezköy’de Tepe Emlak konutları başta olmak üzere yüzlerce lüks konut yapan Dumlu’nun paylaşımı Çerkezköy’de siyasi kulislerde konuşulan konular arasında da ilk sıralarda yer aldı. Bazı müteahhit ve iş adamları da “Muhalefet meclis üyelerinin yapamadığı muhalefeti Çerkezköy’de bir esnafımız tek başına yapıyor. Bu konuda Çerkezköy Belediyesi kamuoyuna nasıl bir açıklama yapacak biz de merakla bekliyoruz” diyerek Dumlu’nun sosyal medya paylaşımına destek vererek Çerkezköy’deki fahiş emlak bayan değerlerine tepki gösterdiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ