Doğaseverler, Istrancalar’ın eşsiz güzelliklerini keşfetti

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Cumartesi günü Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri eşliğinde Saray Güngörmez-Kanora Kanyonu ve Bayraklı Yol güzergahında y doğa yürüyüşü yapıldı.

YAŞAM SAĞLIK 26.06.2023 14:31:00 0
Doğaseverler, Istrancalar’ın eşsiz güzelliklerini keşfetti

Doğa yürüyüşüne yaklaşık 250 kişi katıldı. Etkinlik için araçlar saat 09.00’da Çerkezköy Kent Park’tan hareket etti.

 

ŞEHRİN STRESİNDEN UZAK BİR GÜN GEÇİRDİLER

 

Yürüyüşte Istranca Ormanları’nın eşsiz güzellikleri keşfeden doğaseverler, şehrin stres ve gürültüsünden uzak bir gün geçirdi.

 

BAŞKAN ERKİŞ KARŞILADI 

 

Çerkezköy’den hareket eden otobüsler saat 09.30 gibi Saray Belediyesi önünde olurken, burada kafileyi Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş karşıladı. Vatandaşlara çay ikram eden ve sohbet eden Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, yürüyüş güzergahı boyunca da eşlik etti. 

 

 

“BU GEZİLER SARAY’IMIZIN TANITILMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ” 

 

Gezinin sonunda Çerkezköy Belediyesi tarafından geziye katılan vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Çerkezköy Belediyesi’nin misafirlerini Saray’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Çerkezköy halkına böyle bir doğa yürüyüşü imkânı sunan Çerkezköy Belediye Başkanı Sevgili Vahap Başkanıma teşekkür ediyorum. Onun misafirlerini Saray’da ağırlamaktan, onlar ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduk. Bu tür geziler Saray’ımızın doğal güzelliklerinin ve tarihi yerlerinin tanıtılması açısından son derece önemli. Geziye katılan tüm misafirlerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

“SPORU ÖZENDİRİYORUZ” 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 24 Haziran Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Doğa yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfettiler. Gezimize katılan hemşerilerimizi ağırlayan ve onlar ile birlikte parkuru yürüyerek ev sahipliği yapan Saray Belediye Başkanımız Sevgili Özgen Erkiş Başkanımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca yürüyüş boyunca bizlere rehberlik eden Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyelerine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Haber / Buse AKIN