Derya Bulut, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlıyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı seçimlerini yüzde 41,50 oyla kazanarak başkan seçilen Derya Bulut, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

KIRKLARELİ 19.04.2024 15:45:00 0
Derya Bulut, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlıyor

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 41,50 oy alan Cumhur İttifakı Adayı Derya Bulut, Kırklareli’nin yeni belediye başkanı seçildi. 8 Nisan’da mazbatasını almasının ardından göreve hızlı bir şekilde başlayan Bulut, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını da ağırlıyor. 

 

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyarette Vali Ekici, Başkan Bulut ve Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ile Burak Süzülmüş’e hayırlı olsun temennilerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi.

 

TÜRK KAMU-SEN HEYETİNİ DE AĞIRLADI 

 

Türk Kamu-Sen (Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Federasyonu) heyeti de Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.Türkiye Kamu-Sen Kırklareli İl Başkanı Enver Erden ve beraberinde aynı bünyede faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Diyanet Vakfı-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen ve Türk İmar-Sen temsilcilerinden oluşan heyet, Başkan Bulut'a yeni görevinde başarılar diledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER 

 

Kırklareli Vali Yardımcıları Dr. Yusuf Güler ile Dr. Hasan Tanrıseven de Belediye Başkanı Derya Bulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasındaydı. Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker ve birliğe bağlı oda başkanlarını ağırlayan Belediye Başkanı Derya Bulut,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 

TEMSİLİ TAPU SENEDİ TAKDİM EDİLDİ 

 

Belediye Başkanı Derya Bulut, Tapu Kadastro Edirne 14.Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir’i de makamında ağırladı. Kırklareli Tapu Müdürü Kadir Kara, Kırklareli Kadastro Müdürü Burak An ve Edirne 14. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Özden’in de eşlik ettiği ziyarette; Başkan Bulut’a Kırklareli’nin M.S 1369 tarihinde Bizanslılardan fethedilerek Osmanlı İmparatorluğu’na geçişi sonucu, günümüz Türkiye Cumhuriyeti dahilinde bir vatan toprağı olduğunu gösteren sembol Tapu Senedi takdim edildi.

 

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER 

 

Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ve Tanju Çanakçıoğlu, Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakçıoğlu, Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram, Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kırklareli İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal LiliyarÖzefsun, Sağlık İl Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş da Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret edip başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Haber / Buse AKIN