Çorlu’da çıkan silahlı kavgada 2’si polis, 10 kişi yaralandı

Çorlu’da iki grup arasında silahlı kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, kavgayı havaya uyarı ateşi açarak önledi.

GÜNDEM 25.06.2022 18:18:00 0
Çorlu’da çıkan silahlı kavgada 2’si polis, 10 kişi yaralandı

Olay, Şeyhsinan Mahallesi Çukurçeşme Sokak üzerinde henüz belirlenemeyen nedenle meydana geldi.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Silahlı iki grup arasında çıkan kavga, Kumyol Caddesi’ndeki belediye binası arkasına kadar sürdü. Kavgada, iki taraf tabanca, bıçak, sopa ve taşlarla birbirlerine saldırırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

10 KİŞİ YARALANDI

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 grup arasında yaşanan çatışmayı önlemek için havaya uyarı ateşi açtı. Yaşanan arbede sırasında 2 polis memuru beyzbol sopası darbesi ile yaralandı. Kavgaya karışanlar arasında ise 2'si tabanca, 6'sı bıçak ve sopalarla olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.

 

İLÇE MÜDÜRÜ TABAK DA OLAY YERİNE GELDİ

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Tabak'ın da geldiği olay yerinde arbede güçlükle önlendi. Kavgada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis, olaya karışan 20 kişiyi gözaltına alırken, şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda 7 tabanca, tabancalara ait mermiler, 1 bıçak, 5 beyzbol sopası ele geçirildi.

 

İŞ YERLERİNİN CAMLARI KIRILDI

Yaşanan arbede sırasında, bölgedeki bazı işyerlerinin camları kırıldı. Gözaltına alınanlar emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Şaban KARDEŞ