Çorlu'da haftanın panoraması

Çorlu

Çorlu'da çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren spor kulüpleri, hafta sonu oynadıkları mücadelelerde rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta mücadele eden Çorluspor 1947, ligde 5. sırada yer alan Bigaspor'u konuk etti. Karşılaşma 3-3 eşitlikle sonuçlandı ve takımlar birer puana razı oldu. 24 puanla ligde 8. sırada yer alan Çorluspor 1947 hafta sonu ligde 7. sırada yer alan Uzunköprüspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

3-0 KAZANDI

 

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar Voleybol takımları rakiplerini 3-0'lık skorlarla mağlup etti. ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Süleymanpaşa Atatürk Spor Salonu'nda deplasmanda oynadığı BESK Yıldız Kızlar maçını 3-0 kazandı. Tekirdağ İl Şampiyonluğu için önemli bir avantaj sağlayan ÇBSK setleri 25-12, 25-7 ve 25-4 üstün tamamladı.

 

GALİBİYETLE AYRILDI

 

ÇBSK kendi evinde oynadığı Süleymanpaşa temsilcisi Şampiyon 59 Spor'u 3-0 mağlup etti. Set vermeden tüm maçlarını kazanan Küçük Kızlar Voleybol takımı setlerde 25-4, 25-13 ve 25-17'lik galibiyet elde etti. Küçük Erkeler Ligi Voleybol maçlarında ise Çorluspor, Çerkezköy Atatürk Spor Kulübünü 3-1 mağlup etti. Çorluspor Voleybol takımı ilk iki seti 25-15 ve 25-23 kazanırken üçüncü seti Çerkezköy Atatürk Spor Kulübü 25-22 galip tamamladı. Dördüncü sette rakibini 25-23 mağlup eden Çorluspor şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çorlu Kültürspor ve Çorlu Gençlerbirliğispor, hafta sonu karşı karşıya geldi. Mücadele Çorlu Gençlerbirliğispor'un3-2 galibiyetiyle sona ererken, Çorlu Gençlerbirliğispor ligde ilk galibiyetini aldı. Tekirdağ 2. Amatör Lig'de oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar ise şöyle; Çorlu Korespor: 1 - Çorlu Rumelispor: 0, Demirkaya Yenicespor: 3 - Paşaalanspor: 0, Tekirdağ Gençlikgücüspor: 2 - Çorlu Fenerspor: 0. Yıldız Gençlikspor haftayı bay geçirdi.

 

BASKETBOL MÜSABAKALARININ SONUÇLARI

 

Basketbol müsabakaları ise şöyle sonuçlandı; ÇBSK: 64 - Çorlu Basket: 24, Tekirdağ Enerjispor: 49 - ÇBSK: 71, Çorlu Basket: 71 - Çorlu Gücü: 69.

 

Haber / Ayşenur AYDIN