Çerkezköy'de larva üreme alanları ilaçlandı

Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü Vektörel Mücadele Ekibi ve Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürl?

GÜNDEM 17.04.2015 19:16:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy genelindeki su birikintileri ve bataklık alanlarda yürütülen larva mücadelesinde ilaçlama çalışmalarının deneyimli personeller tarafından gerçekleştirildiğini belirten Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürü Özgen Manav ve Çerkezköy Sağlık İşleri Müdür Vekili Veteriner Hekim Şevket Halimoğlu, “Hedef dışı canlıların zarar görmemesi için gerekli tüm önlemlerin alındı. Larva ile mücadele konusunda ekibimiz hassasiyetle çalışmaları yürütüyor. Bahar mevsiminin gelmesi ve sıcaklıkların yüzünü göstermesi ile birlikte vatandaşlarımızın rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için her yıl yaptığımız ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir.” açıklamasını yaptılar.

 

YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ ve ilçelerinde bir süreden beri ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürü Özgen Manav “Çerkezköy’deki irili ufaklı bütün bataklık ve su birikintileri sivrisinek, larva üreme alanlarını, kent içi yeşil alanlar, çalılık gibi alanlarda iki araç ve beş uzman personelimizle periyodik ilaçlamaları yaptık. Vatandaşlarımızın rahat etmeleri için yaz boyunca da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.”diye konuştu.

 

Marmara Haber