Çerkezköy TSO heyetinden Almanya’ya iş gezisi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Üyeleri ile birlikte, Almanya iş gezisinde makine ve elektrik mühendisliği fuarı Hannover Messe’yi ziyaret etti.

GÜNDEM 26.04.2024 16:50:00 0
Çerkezköy TSO heyetinden Almanya’ya iş gezisi

Üyeler ile birlikte makine ve mühendislik alanında en önemli fuar olan Hannover Messe’yi ziyaret ettiklerini belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Burası üyelerimizin yeni ticaret fırsatları elde etmesi adına önemli bir nokta. Avrupa pazarına açılma konusunda önemli bir adım olacağını düşünüyorum” dedi. 

 

 

 

 

YERLİ FİRMALARI DA ZİYARET ETTİLER

 

Fuarda yer alan yerli firmaları da ziyaret ederek, hayırlı, bol ve bereketli kazançlar dilediklerini dile getiren Çetin, “Başta üyelerimiz olmak üzere bu önemli fuarın herkese bol kazançlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Heyet Almanya’da Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Avdagiç ile de bir araya gelirken, Çetin, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya’ya odanın plaketini takdim etti. 

 

 

 

 

ÜRETİM ÜSSÜ ÇERKEZKÖY HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Çerkezköy TSO heyeti, Hamburg Ticaret Ateşesi Yıldız Onur ile Ticaret Ateşesi Emine Pelin Ferah ve Hamburg’da faaliyet gösteren Türk iş insanlarıyla da bir araya geldi. Toplantıda, Hamburg’da faaliyet gösteren iş insanlarıyla beraber potansiyel ihracat fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, Ahmet Çetin, üretim üssü olan Çerkezköy ile ilgili bilgiler verdi. Çetin, Hamburg Ticaret Ateşeleri Yıldız Onur ve Emine Pelin Ferah’a odanın plaketini takdim etti. 

 

Haber / Buse AKIN