Çerkezköy Dernekler Platformu, Erseçkin ile bir araya geldi

Çerkezköy Dernekler Platformu, önceki akşam Kefaga Restoran’da düzenlenen iftar programında İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin ile bir araya geldi.

TEKİRDAĞ 28.03.2024 14:13:00 0
Çerkezköy Dernekler Platformu, Erseçkin ile bir araya geldi

Çerkezköy Dernekler Platformu, ‘Belediye Başkan Adaylarıyla Buluşuyoruz’ temalı programı kapsamında önceki akşam Kefaga Restoran’da düzenlenen iftar programında İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin ile bir araya geldi. 

 

STK temsilcileri ile şehit aileleri, gaziler ve muhtarların katıldığı iftar programında konuşan Çerkezköy Dernekler Platformu Başkanı Mustafa Tokgöz, “Çerkezköy Dernekler Platformu olarak ‘Belediye Başkan Adaylarıyla Buluşuyoruz’ temalı programlarımızın sonuncusunu Çerkezköy’ün tek kadın adayı olan Yasemin Altın Erseçkin ile yapıyoruz. Derneklerimizin çok sorunu var. Başkanımız zaten yıllardır içimizde, bu sorunların birçoğuna hakim. Yine sizlerin bugüne kadar bizler aracılığıyla ilettiğiniz sorunları başkanıma ileteceğim” dedi.

 

DERNEKLERİN TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

Amfi Tiyatro’da yıllardır projesi hazır olan fakat bütçesinden dolayı bekleyen dernekler için bir yer taleplerinin olduğunu söyleyen Tokgöz, “Çalışan ailelerin çocuklarının rahat bir şekilde ihtiyaçlarının giderilmesi için kreş talebimiz. Arama Kurtarma Derneklerimizin malzeme, ekipman ve Afet Koordinasyon Merkeziyle ilgili talepleri var. Afet Koordinasyon Merkezi’ne entegre çalışacak afet gönüllülerinin ve gönüllü derneklerin bu merkeze entegre edilerek etkin bir şekilde çalışmasını sağlama talebimiz var” diye konuştu. 

 

“ÇERKEZKÖY İL OLMALI”

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da programa katılan herkesi selamlayarak Yasemin Altın Erseçkin’e çıktığı yolda başarılar diledi. Çerkezköy Lojistik Depo ve Sanayi Alanları Derneği Başkanı Servet Demirci ise “Acil durum eylem planlarıyla ilgili harekete geçmek lazım. Çerkezköy il olmalı. Artık kabuğuna sığmıyor Çerkezköy. Tekirdağ’ın daha doğrusu Türkiye’nin en küçük ilçesinde yaşıyoruz. Ama nüfusumuz çok yoğun. Ayrıca stratejik olarak İstanbul’a olan uzaklığımızı da göz önüne alırsak Çerkezköy il olmalı. Biz kendi milletvekillerimizi çıkarmalıyız” dedi. 

 

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

 

Dernek temsilcilerinin konuşmalarının ardından İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin konuşma yaptı. Erseçkin, “Bu akşam benim için çok mukaddes bir akşam. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimin neredeyse arifesindeyiz. 6 yıllık siyasi hayatım boyunca her sivil toplum kuruluşuna dokunarak, iletişimde kalarak, muhtarlarımızla bana ilettikleri her konuda iletişimde kalarak, ziyaretlerine giderek sizin yanınızda olmaya gayret ettim. Bugün Belediye Başkan Adayı olarak sizlere hitap ediyorum. Sizlerin bana inandığınızı, bana güvendiğinizi biliyorum. Hepiniz bana lütfen 31 Mart’ta çıkacağım zorlu yarış için hem hakkınızı helal edin hem de dua edin. Ben 3 aylık başkan adaylığı yarışında gerçekten belki de sizin kadar değerli insanların bana ettiği hayır dualarla ayakta kalabildim. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi. Erseçkin’in konuşmasının ardından projelerinin sunumu yapıldı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU