Çerkezköy Belediyesi'nden yapılandırma uyarısı

Çerkezköy Belediyesi

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, 13 Ekim'de başlayan yeniden yapılandırma müracaatlarının 1 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, bu uygulamadan yararlanmak isteyenleri uyardı

Çerkezköy Belediye yetkilileri Belediyeye emlak, çerve temizlik vergisi ve su borcu bulunan vatandaşlardan yapılandırma için müracaatta bulunmamış olanların son müracaat tarihi olan 1 Aralık 2014’ü  beklemeden borçlarını taksitlendirmeleri uyarısında bulundular. Yetkililer, bu yapılandırmanın bir daha ele geçecek bir fırsat olmadığını belirterek, borcu bulunanların faiz ödemeden bu fırsattan yararlanmaları gerektiğini söylediler.

 

1 ARALIK SON GÜN

Çerkezköy Belediye yetkilileri, borç yapılandırmada taksitlendirmenin 1 Aralık 2014 tarihi mesai saati sonunda sona ereceğini hatırlattı. Yetkililer, borcu bulunan ve yapılandırma yapmayan vatandaşları uyararak 1 Aralık’a kadar borçlarını yapılandırarak taksitlendirmeleri gerektiğini kaydetti. Belirtilen  tarihten sonra taksitlendirme yapılmayacağını hatırlatan yetkililer, 1 Aralık 2014’ten sonra borçlarında faizi ile birlikte alınacağını kayedetti.Belediye yetkilileri, “Belediyeye borcu bulunan vatandaşlarımız yapılandırmada taksitlendirmek için 1 Aralık tarihini beklemesin. Son gün yığılmalar olacak. Zaman daralıyor. Bu nedenle borcu olan vatandaşlarımız uyarmakta fayda görüyoruz.”diye konuştular.

 

Haber/Seyit SÜREN