Büyükşehir spor kulüplerine desteğini sürdürüyor

Geçtiğimiz haftalarda Tekirdağ'da BAL takımlarına 150 bin TL, Süper Amatör takımlarına da 50 bin TL yardım yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, dün de Birinci ve İkinci Amatör Lig'de mücadele e

SPOR 11.02.2022 09:59:00 0
Büyükşehir spor kulüplerine desteğini sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ekonomik olarak oldukça zor günler geçiren ve Tekirdağ'ı 2021-2022 sezonunda amatör futbol branşında temsil eden spor kulüplerine nakdi yardımda bulundu. 

 

TOPLAM YARDIM TUTARI 1 MİLYON 640 BİN TL’Yİ BULDU

 

Süleymanpaşa’da düzenlenen programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ı temsil eden tüm spor kulüplerinin kendileri için çok kıymetli ve eş değerde olduğunu ifade ederek “En büyük dileğimiz spor kulüplerimizin mücadele ettikleri alanlarda başarılı olmalarıdır. Amatör kulüplerimize destek programımızın bugün ikinci etabını gerçekleştiriyoruz.  Birinci ve İkinci Amatör Lig'de mücadele eden 49 takıma 10 bin TL olmak üzere toplam 490 bin TL yardım yapıyoruz. Önceki desteklerimizle birlikte toplam yardım tutarımız 1 Milyon 640 Bin TL'yi buldu” dedi. Albayrak, bundan sonra da tüm güçleriyle çalışmaya, sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği desteğin son derece önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

 

YARDIM ÇEKLERİ VERİLDİ

 

Programda, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya tarafından Başkan Albayrak'a, üzerinde Kadir Albayrak yazılı 59 numaralı milli takım forması hediye edildi. Sonrasında amatör spor kulüplerine sembolik yardım çekleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya ve CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz tarafından verildi. 

 

Haber / Buse SERİN