Bükreş’te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Habibe Yılmaz, Romanya Bükreş’te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

EĞİTİM 5.04.2024 12:36:00 0
Bükreş’te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Habibe Yılmaz, Romanya Bükreş’te bir dizi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Gürgendereli  ve Yılmaz, bu ziyaretler kapsamında, Türkiye Maarif Vakfı Romanya Temsilcisi Alparslan Ateş, Bükreş Büyükelçiliği’nde görev yapmakta olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Müşaviri Prof. Dr. Serpil Murtezaoğlu, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mustafa Yıldız, Dante Alighieri Lisesi, Alexandru Ioan Cuza Lisesi, Gherghe Lazar Ulusal Koleji ve Matei Basarab Ulusal Koleji yetkilileri ve öğrencileri ile   görüştü. Yaklaşık 240 öğrenciyle bir araya gelen Gürgendereli ve Yılmaz, öğrencilere Trakya Üniversitesi’nin tanıtımını yaptı. Görüşmeler, fikir alış verişi ve soru-cevap kısımlarının ardından son buldu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ