Bozkurter: Marmaraereğlisi’ni Tekirdağ’ın incisi yapacağız

Marmaraereğlisi Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter başkanlığında yaptı.

TEKİRDAĞ 15.04.2024 14:17:00 0
Bozkurter: Marmaraereğlisi’ni Tekirdağ’ın incisi yapacağız

Meclis toplantısında belediyenin farklı komisyonlarında 5 yıl boyunca görev alacak yeni meclis üyeleri de oylama ile belirlendi.

 

ÜYELER SEÇİLDİ 

 

Yeni dönemin ilk meclis toplantısı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Meclis başkan vekilliği ve divan katip üye seçimiyle devam eden toplantıda Hakkıcan Alçan ve Abbas Ateş, Meclis 1. ve 2. Başkan vekilliğine seçildi. Gönül Yılmaz ve Caner Ertaç Asil katip üye olarak seçildi. Toplantıda belediye encümeni, imar komisyonu, plan bütçe komisyonu, hukuk komisyonu, eğitim kültür turizm komisyonu, çevre ve sağlık komisyonu, gençlik ve spor komisyonu, tarife ve özel bölgeler komisyonu üyelikleri seçildi.

 

 

 

 

“HALKIN BELEDİYESİNİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ” 

 

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında meclis üyelerine hitap eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, yeni dönemde Marmaraereğlisi’ne değer katacak hizmet ve yatırımların gerçekleşmesi temennisinde bulundu. Başkan Bozkurter, ‘’Değerli Marmaraereğlililer, yeni dönem hepimize hayırlı olsun, Allah utandırmasın, üstün başarılar diliyoruz. Artık Marmaraereğlisi’nde çalışan, üreten, yüzü gülen, insanlar olacak. Muhtarından, STK'sına, siyasi partisinden, halkına köylüsüne, işçisine, emekçisine, gencine yaşlısına kadar halkın belediyesini burada hep beraber yöneteceğiz. Her parti gruplarıyla tüm meclis üyelerimizle bürokratıyla siyasisiyle el ele vererek Allah’ın izniyle Marmaraereğlisi’ni Tekirdağ’ın incisi yapacağız” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN