Bir anne daha intihar etti

Son yıllarda yaşanan ekonomik kriz ve aile içi şiddet olayları sonrası artan intihar halkalarına bir yenisi bugün Kızılpınar’da eklendi.

GÜNDEM 24.06.2022 19:29:00 0
Bir anne daha intihar etti

Eşinden bir süre önce boşanan 2 çocuk annesi Asiye Kaval (44), üç aydan bu yana birlikte yaşadığı ablasının Kızılpınar Sığır Yolu Dört Evler mevkiindeki bağ evinin bahçesinde kendini asarak intihar etti.

 

Psikolojik sorunları olduğu, bu nedenle daha önce de intihar girişimlerinde bulunduğu, bir dönem de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü, bu nedenle de kısa bir süre önce eşinden boşandığı iddia edilen 2 çocuk annesi talihsiz kadının, son günlerdeki tutum ve davranışları aile fertlerini tedirgin ederken; psikolojik sorunlar yaşayan Asiye Kaval’ı Kızılpınar’da kendisiyle birlikte yaşadığı  bağ evinin bahçesinde asılı bulan ablanın feryatlarına komşular koştu. Olay yerine giden 112 ekipleri, 44 yaşındaki kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Nöbetçi cumhuriyet savcısının ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından soruşturma savcısının talimatıyla Kaval’ın telefonu incelemeye alınırken, Asiye Kaval’ın cansız bedeni bağ evinden cenaze arabasına konulurken yakınlarının feryatları yürek burktu.

Haber / Şaban KARDEŞ