Belediyeden ödüllü fotoğraf yarışması

Belediyeden ödüllü fotoğraf yarışması

Çerkezköy Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından ‘Yaşam Alanıma Karşı İşlenen Çevre Suçları’ konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Yaşanan çevre sorunlarına dikkat çekmek istediklerini belirten Başkan Akay, ödüllü fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen 15-40 yaş arası tüm vatandaşların, nerede ve ne zaman çekildiğini belirten 20x30 ölçülerindeki fotoğraf kağıdına aldıkları çıktılar ile birlikte 1 Haziran Çarşamba gününe kadar kapalı bir zarf içerisinde Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Yarışmaya katılan vatandaşların çektikleri resmin aslını cevre@cerkezkoy.bel.tr adresine mail atmaları gerektiğini de kaydeden Başkan Akay, çevre bilincinin artırılması ve çevre duyarlılığının yaygınlaşması amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi.

KAZANANLARA ÖDÜLLERİ 4 HAZİRAN’DA VERİLECEK

“Fotoğraflar, belediyemiz bünyesinde oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilecek” diyen Başkan Vahap Akay, “Dereceye girenlere 4 Haziran Cumartesi Dünya Çevre Günü’nde Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda düzenlenecek etkinlikte ödülleri verilecek. Yarışmada birinci olan fotoğrafın sahibine 3 bin TL, ikinci olan fotoğraf sahibine 2 bin TL ve üçüncü olan fotoğraf sahibine bin TL ödül verilecek” ifadelerini kullandı.

Haber / İrem BANÇO