Tarih: 21.05.2022 15:55

Belediyeden ödüllü fotoğraf yarışması

Facebook Twitter Linked-in

Yaşanan çevre sorunlarına dikkat çekmek istediklerini belirten Başkan Akay, ödüllü fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen 15-40 yaş arası tüm vatandaşların, nerede ve ne zaman çekildiğini belirten 20x30 ölçülerindeki fotoğraf kağıdına aldıkları çıktılar ile birlikte 1 Haziran Çarşamba gününe kadar kapalı bir zarf içerisinde Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Yarışmaya katılan vatandaşların çektikleri resmin aslını cevre@cerkezkoy.bel.tr adresine mail atmaları gerektiğini de kaydeden Başkan Akay, çevre bilincinin artırılması ve çevre duyarlılığının yaygınlaşması amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi.

KAZANANLARA ÖDÜLLERİ 4 HAZİRAN’DA VERİLECEK

“Fotoğraflar, belediyemiz bünyesinde oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilecek” diyen Başkan Vahap Akay, “Dereceye girenlere 4 Haziran Cumartesi Dünya Çevre Günü’nde Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda düzenlenecek etkinlikte ödülleri verilecek. Yarışmada birinci olan fotoğrafın sahibine 3 bin TL, ikinci olan fotoğraf sahibine 2 bin TL ve üçüncü olan fotoğraf sahibine bin TL ödül verilecek” ifadelerini kullandı.

Haber / İrem BANÇO

 

              




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —