Bayramda hangi eczane nöbetçi

Bayramda hangi eczane nöbetçi

Kapaklı ve Çerkezköy'de Ramazan Bayramı tatilinde açık olacak olan nöbetçi eczaneler belirlendi. Kapaklı'da bayramın her günü 1'er eczane, Çerkezköy'de ise ikişer eczane açık

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Çerkezköy’de her gün 2 eczane nöbet tutacak. Bayramın ilk günü Gazi Osmanpaşa Mahallesi Çelen Sokak No:5/A adresinde faaliyet gösteren Gaye Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No: 116/B’de faaliyet gösteren Limon Eczanesi nöbet tutacak. Bayramın ikinci günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No: 15/B’de faaliyet gösteren Kardelen Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:32’de faaliyet gösteren Yeni Eczanesi; bayramın üçüncü günü de Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No: 26/B’de faaliyet gösteren Ilgaz Eczanesi ile Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No: 8/B’de hizmet veren İnan Eczanesi nöbet tutacak.

KAPAKLI’DA HER GÜN İÇİN 1 ECZANE

Kapaklı’da ise Ramazan Bayramı boyunca her gün bir eczane açık olacak. Bayramın birinci günü Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi No: 37’de faaliyet gösteren Şengül Eczanesi nöbet tutacak. Bayramın ikinci günü İnönü Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi No: 36’da faaliyet gösteren Şen Eczanesi; Bayramın üçüncü ve son günü ise Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No: 113-115’de faaliyet gösteren Esen Eczanesi nöbet tutacak.

Marmara Haber