Başoğlu, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlıyor

Yerel seçimlerde yüzde 51,23 oy alarak Hayrabolu Belediye Başkanı seçilen ve görevi AK Partili Belediye Başkanı Osman İnan’dan devralan Tuncer Başoğlu, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

GÜNDEM 16.04.2024 14:39:00 0
Başoğlu, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlıyor

Bu kapsamda hayırlı olsun ziyaretine gelen Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Ali Güz, Hayrabolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Gülay ve yönetimi, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin, Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saran ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 

 

 

 

“OY VEREN, VERMEYEN HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

 

Bereketli toprakları, huzur veren doğası, sevgi dolu insanları ile Hayrabolu’yu daha yaşanabilir bir kent haline getirmek ve daha ileriye taşımak için yola çıktığını kaydeden Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu, “Çiftçimizle, köylümüzle, esnafımızla, emekçi kardeşlerimizle, kadınlar ve gençler ile 7’den 70’e tüm komşularımızla el ele vererek, kimseyi ayrıştırmadan, ötelemeden; herkesi kucaklayarak Hayrabolu’muzu birlikte yöneteceğiz. Ahlaklı Belediyecilik, şeffaflık, çağdaşlık ve bilimsellik temel ilkelerimizdir. Meydanlarda söz verdiğimiz gibi kimseyi ayırmadan, kimseyi ötelemeden tüm Hayrabolu’yu kucaklayacağız. Oy veren, vermeyen herkesin başkanı olacağım” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Erdal AYDIN