Başkanlık koltuğu Ceren Şen’e emanet

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başkanlık koltuğunu temsili olarak Kurtuluş İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ceren Şen’e devretti.

EDİRNE 19.04.2024 10:03:00 0
Başkanlık koltuğu Ceren Şen’e emanet

Makam koltuğuna oturan Ceren Şen’i bilgilendiren Başkan Özcan, belediye hizmetlerine yönelik çalışmaları anlatırken, çocuklar için yapılacak çalışmaları da anlattı. 

 

ATATÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Cumhuriyetimizin geleceği ve yarının sahipleri olan çocuklara, Cumhuriyeti emanet edecek kadar çocuklara güvenini ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, kendilerine bu bayramı hediye ettiği için teşekkür eden Ceren Şen de “Atatürk’ün, ‘Türk Gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır’ sözünden yola çıkarak, biz çocuklara spor faaliyetlerimizi gerçekleştirebilmemiz için gençlik merkezinin daha çok kullandırılmasını talep ediyoruz. Okula gidiş ve dönüşlerde toplu halde dolaşan köpeklerden çok korkuyoruz. Veteriner İşleri Müdürlüğünüzden, sokaklarda başıboş dolaşan köpekler için bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğünüzden, okul bahçelerinin daha fazla ağaçlandırılmasını, park ve oyun alanlarının ise, çocukların daha iyi yararlanabilmesi amacıyla daha temiz tutulmasını istiyoruz. Sayın başkanım, devraldığınız görevinizde size, yönetiminize ve tüm belediye personelinize başarılar diliyorum” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ