Başkan Yardımcılarından müdürlüklere ziyaret

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcılığına seçilen Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş, müdürlükleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KIRKLARELİ 20.04.2024 10:47:00 0
Başkan Yardımcılarından müdürlüklere ziyaret

Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, Mezarlıklar Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, mevcut çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.Ekiplerle sohbet eden Yamaner, iş akışıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bölgedeki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ettiği belirtilerek, “Bu kapsamda, bekleme ve oturma ünitelerinin monte edildiği şehir mezarlığımızda, yeni alanlardaki mezar aralarında yürüyüş yolları ve çeşitli güzergahlarda da ağaçlandırma uygulamaları hayata geçti” denildi. 

 

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş de İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, birimin güncel durumuyla ilgili bilgiler aldı.Süzülmüş, birim amirleriyle iş planı, ekipman durumu ve hazırlıklar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

ACİL ŞİFALAR DİLEDİ 

 

Belediye Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş,müdürlüklere yaptıkları ziyaretten sonra Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ile birlikte, Bulgaristanlı yolcuları taşıyan ve Kavaklı Beldesi yakınlarında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucumeydana gelen kazadan sonra olay yerine geçerek, incelemelerde bulundu. Başkan Bulut, yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı. 11 kişinin yaralandığı kaza sonrası üzüntüsünü dile getiren Bulut, yaralılara acil şifalar diledi.

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ