Başkan Filiz Gencan Akın’a hayırlı olsun ziyareti

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

GÜNDEM 16.04.2024 14:14:00 0
Başkan Filiz Gencan Akın’a hayırlı olsun ziyareti

Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı J.ALB. Hacı Ali Büber, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile göreve gelen Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı J.ALB. Hacı Ali Büber, Belediye Bandosu’nun ezgileri eşliğinde Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın tarafından kapıda karşılandı.

 

 

 

 

“TÜM İŞ BİRLİKLERİNE HAZIRIZ” 

 

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda Başkan Akın, Edirne Belediyesi'nin mevcut hizmetleri ve gelecek projeleri hakkında protokole detaylı bilgiler verdi. Serhat Şehri Edirne’nin gelişmesi, ilerlemesi ve kalkınması için yapılacak çalışmalar konuşuldu. Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın; Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Ali Büber’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, birlikte çalışarak Edirne'nin daha da ileriye gitmesi için gerçekleştirilecek tüm iş birliklerine hazır olduklarını belirtti.

 

Haber / İrem BANÇO