Başkan Akay: Spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz ay Antalya’da düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası’nda iki Türkiye 3’üncülüğü ve bir Türkiye 6’ncılığı elde eden sporcuları ağırladı.

SPOR 14.02.2024 13:52:00 0
Başkan Akay: Spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz

Ziyarette Çerkezköy Satranç İlçe Temsilcisi Ceylan Aslan ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Antrenörü Remzi Yakut da yer aldı. 

 

ŞAMPİYONADAN DERECELERLE DÖNDÜLER

 

Şampiyona ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Satranç İlçe Temsilcisi Ceylan Aslan, 7 Yaş Kızlar kategorisinde Kumsal İşlek’in Türkiye 3’üncüsü, 9 Yaş Kızlar kategorisinde Elif Dila Kebir’in Türkiye 3’üncüsü, 15 Yaş Genel kategorisinde ise Ege Yiğit Çelik Türkiye 6’ncısı olarak Satranç Milli Takım Havuzuna seçildiğini belirtti. 

 

 

 

 

ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE EDİYORLAR

 

Çocukların ve gençlerin satranca büyük ilgi gösterdiğini, Çerkezköylü satranç ustalarının Türkiye genelinde önemli başarılar elde ettiğini belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Antrenörü Remzi Yakut da satranç sporuna verdiği destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Akay ise Çerkezköy’de spora ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ