Bakanlıktan Babaeski’ye önemli yatırım

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı AlpulluBeldesi’ne inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binası’nın temeli atıldı.

KIRKLARELİ 11.03.2024 11:49:00 0
Bakanlıktan Babaeski’ye önemli yatırım

Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılacak olan Babaeski Alpullu 3 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun temel atma töreninde konuşan Kırklareli Valisi Birol Ekici, “Sağlık alanındaki gücümüzü, Türkiye Yüzyıl’ına taşımaya devam ediyoruz” dedi. 

 

“EL DEĞMEMİŞ İLÇE KALMADI” 

 

Sağlık yatırımlarının devam edeceğini kaydeden Vali Birol Ekici,“İlimizde sağlık yatırımları açısından el değmemiş ilçe kalmamıştır. İlimize yapılan sağlık yatırımları için verdikleri destekten ötürü başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzereSağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Milletvekilimiz Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Bilal Kuşoğlu ve ekibine, bu binanın yapımını üstlenen firma yetkililerine ve yapımda çalışan emekçi işçilerimize, tüm sağlık personelimize katkılarından dolayı şükranlarımı sunar, temelini atacağımız binamızınilçemize, Kırklareli’mize, ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi. Daha sonra Vali Birol Ekici, Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve katılımcılar, Babaeski Alpullu 3 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binası’nın temelini dualarla attılar.

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ