Bakan Bolat: Üçlü olsun güçlü olsun

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe tarafından cumartesi akşamı Bağlık Mahallesi Köroğlu Sokak’ta düzenlenen iftarda Çerkezköylülerle bir araya geldi.

SİYASET 24.03.2024 11:28:00 0
Bakan Bolat: Üçlü olsun güçlü olsun

İftar programına Bakan Bolat’ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Gökhan Diktaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

 

“BİZ LAF ÜRETMİYORUZ, PROJE ÜRETİYORUZ”

 

İftar programında konuşan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, “Çerkezköy’e çok güzel hizmetlerimiz olacak. Bizler Bağlık Mahallemize hizmet etme heyecanıyla inşallah önümüzdeki bir haftayı da sizlerle buluşarak geçireceğiz. Birbirinden güzel projelerimizi Bağlık Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunacağız. Bağlık Mahallemize bir mesire alanı ve doğal gölet alanından oluşan çok güzel büyük bir projemiz var. Tüm Çerkezköylü hemşehrilerimizin kullanabilecekleri, aileleriyle birlikte gelebilecekleri Bağlık Doğal Göler ve Mesire Alanı Projesini hayata geçireceğiz. Bunun gibi birçok projeyi de inşallah Çerkezköylü hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bizler sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz. Bizler Bağlık Mahallemize, Çerkezköylü hemşehrilerimize efendi olmaya gelmiyoruz. Biz laf üretmiyoruz, proje üretiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

“SORUNLARI ÇÖZME GAYRETİ İÇİNDEYİZ”

 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat da yaptığı konuşmada “Ben de kendimi Trakyalı, Tekirdağlı olarak görüyorum, eşim Tekirdağlı. Dolayısıyla hükümetimizde Tekirdağ’ı, Trakya’yı temsil eden 2 bakan kardeşiniz var. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş hanımefendi ve Ticaret Bakanı olarak şahsım. Şunu biliniz ki bütün Türkiye, Anadolu hepsiyle ilgileniyoruz ama Trakya için de çok özel ilgi ile konuları takip ediyoruz. Değerli İl Başkanım Ali Gümüş, değerli milletvekillerimiz Çiğdem Koncagğl hanımefendi, Mestan Özcan beyefendi ve Gökhan Diktaş beyefendi ile birlikte inanın sizler için, Tekirdağ için bütün konuları bizzat takip ediyoruz ve sorunları çözme gayreti içindeyiz. Dün Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Şarköy’deki iftar buluşmasına telefon bağlantısıyla katıldı. Ve bütün Tekirdağlıların, Trakyalıların Ramazanını tebrik etti. Hepinize selamlarını gönderdi” dedi. 

 

“ÇOK ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”

 

31 Mart’ta çok önemli bir seçimin olduğunu söyleyen Bakan Bolat, “Mahalli İdareler Seçimleri. Başkan ve belediye meclis üyeleri seçilecek. Belediye deyip geçmeyelim. Hayatımızın her anında yanımızda olması gereken, yol, su, doğal gaz, bilgi merkezleri, spor alanları, çocuk oyun parkları, kültür merkezleri, engelliler merkezi, yaşlılarımız için dayanışma alanları, kadınlar için sosyal merkezler, bütün bu çalışmaların koordine edildiği yer belediyeler. Ulaştırmadan temizliğe, trafikten sağlık ve sosyal hizmetlere varıncaya kadar birçok alanda belediyeler çok önemli rol oynuyor” diye konuştu. 

 

“SÖZ VERİYORUZ BU KONUDA SİZE”

 

Türkiye’nin, belediyeciliğin ne olduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’te seçildiği İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri ve sonrasında tanıdığını ifade eden Bolat, “Halk için eser, hizmet, faaliyet odaklı belediyecilik anlayışı gerçek belediyecilik olarak ülkemizde büyük bir standardı meydana getirdi. Şu anda cumhur ittifakımı Tekirdağ’da çok tecrübeli bir belediye başkanı olan Cüneyt Yüksel’i, Çerkezköy’de de içinizden biri ve çok önemli projeleri olan Abdullah Öğe kardeşimi aday olarak gösterdi. Siz değerli Çerkezköylüler, Bağlık Mahallesi sakinleri. Sizlerden ricamız, çalışan, üreten sizlere hizmet eden, eserler meydana getiren, sizin için, aileniz için, çocuklarınızın geleceği için çalışan ekibi, yani Cumhur ittifakını seçmenizi özellikle rica ediyoruz. Biz Ticaret Bakanı olarak, hükümet üyeleri olarak gece gündüz 7/24 mesaimiz halka, sizlere güzel hizmetler sunmak. Refah düzeyinizi, satın alma gücünüzü, yaşam konforunuzu yükseltmek için çaba sarf etmekle uğraşıyoruz ve sizlere hizmet etmekten iftihar ediyoruz, mutluluk duyuyoruz. Seçim 5 yılda bir yapılıyor. ‘Oyumuz verdim, pişman oldum, ellerim kırılsaydı’ gibi hayıflanmalar olmaması için inşallah bugüne kadar 21 yıldır Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet eden ve Devlet Bahçeli büyüğümüzün de, Milliyetçi Hareket Partisi’nin de destek verdiği cumhur ittifakı adayları sizler için çok çalışacak, hizmetler üretecek, eserler yapacak. Çok genç bir nüfusumuz var. Gençlerimiz, çocuklarımız var. Onların geleceği için, Çerkezköy’ün değerinin artması için Çerkezköy’ün daha yaşanabilir, konforlu, çevreci bir kent olması için, spor, kültür, gençlik, engelliler, yaşlılar, kadınlar için, güzel hizmetlerden faydalanmaları için Abdullah Öğe Çerkezköy’de, Cüneyt Yüksel Tekirdağ Büyükşehir’de canla başla çalışacaklar. Söz veriyoruz bu konuda sizlere” dedi. 

 

“HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ, YANINIZDAYIZ”

 

Bakan Bolat, “Şunu bilin ki bakan kardeşiniz, ağabeyiniz olarak her zaman emrinizdeyiz, yanınızdayız. Cumhur ittifakı hükümeti olarak cumhurbaşkanımızın önderliğinde halkımız için, ülkemiz için canla başla mücadeleye ve Türkiye’mizi dünya liginde daha üst sıralara yükseltmeye, sizin gelirinizi, sizin yaşam kalitenizi, refah düzeyinizi yükseltmeye kararlıyız. Bu konuda milletimizin bize verdiği yetki çerçevesinde sizlere şükran borçluyuz. Hepinizin Ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Ve diyorum ki, üçlü olsun, güçlü olsun. Merkezi hükümet, Tekirdağ Büyükşehir ve Çerkezköy birlikte koordinasyon içinde çalışsın. İnşallah birinci bayram 31 Mart Pazar akşamı, ikinci bayramımız 10 Nisan’da inşallah Ramazan bayramında” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU