Ay Işığında Sinema Geceleri

Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Ay Işığında Sinema Geceleri etkinliği kapsamında ‘’Bizim Köyün Şarkısı’’ isimli sinema filmi, önceki akşam da İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı’nda izleyiciyle buluştu.

GÜNDEM 25.06.2022 18:01:00 0
Ay Işığında Sinema Geceleri

Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Ay Işığında Sinema Geceleri etkinliği kapsamında Güldüy Güldüy Çocuk oyuncularının yer aldığı ‘’Bizim Köyün Şarkısı’’ isimli sinema filmi izleyiciyle buluşuyor.

 

İLGİYLE İZLENDİ

15 Haziran Çarşamba günü Karaağaç Meydanı’nda başlayan film gösterimi, 17 Haziran Cuma günü Karlı Mahallesi’nde, 22 Haziran Cuma günü Yanıkağıl Mahallesi’nde devam etti. Güldür Güldür yazar ekibinin kaleminden çıkan ve şehir hayatından uzakta, dostluğun ve hayallerin hikayesini anlatan ve izleyiciyi çocukların eğlenceli dünyasına götüren Bizim Köyün Şarkısı filmi önceki akşam da İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı’nda izleyici ile buluştu. Saat 21.00’da Bülent Ecevit Parkı’nda gösterilen filme Kapaklılı çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği ve Tuğçe Soysop'un yönettiği 2018 yapımı film, ilgiyle izlendi.

 

FİLMİN KONUSU

Filmin konusu şöyle: İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali, müzik yarışmasına katılmaktır. Çınar, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken, babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının bu ani kararı karşısında yıkılan Çınar, ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye dönerler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar, köyde yeni arkadaşlar edinir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar, hayallerine kavuşmaya çalışır.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU