Atatürk Viyadüğü’nde aydınlatma çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, Atatürk Viyadüğü’nde gerçekleştirdiği Yaya Yolu Genişletme çalışmalarının ardından Çerkezköy Belediyesi’nin başlattığı aydınlatma çalışmaları da tamamlandı.

GÜNDEM 27.06.2022 16:03:00 0
Atatürk Viyadüğü’nde aydınlatma çalışmaları tamamlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “Atatürk Viyadüğümüzde çalışmalar tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, öncelikle baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını gerçekleştirdi. Ardından kaldırım korkuluklarının montajı yapıldı. Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ardından yol çizgileri çizildi” dedi.

“ÇERKEZKÖY’E ÇOK YAKIŞTI”

Akabinde Çerkezköy Belediyesi tarafından projenin son adımı olan aydınlatma çalışmalarının yapıldığını belirten Akay, proje ile Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımının da yapıldığını dile getirdi. Yapılan çalışmalar ile mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yollarının genişliğinin 2 metreye çıkarıldığını kaydeden Akay, “Çalışmalar sonucunda vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilir hale geldiler” dedi. Akay, Atatürk Viyadüğü’nün ışıl ışıl son halinin Çerkezköy’e çok yakıştığını söyledi.

Haber / İrem BANÇO