Albayrak’tan Çorlu’ya Allaha Ismarladık ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelere düzenlediği veda programları kapsamında dün Çorlu’yu ziyaret etti.

TEKİRDAĞ 26.02.2024 17:56:00 0
Albayrak’tan Çorlu’ya Allaha Ismarladık ziyareti

Çorlu’da ilk olarak Türkgücü Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, “Muhtarımız Nadir Uğur ve vatandaşlarımızla buluşup sohbet ettik, birlikte sabah çayımızı yudumladık. Konukseverlikleri ve ilgileri için hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Çorlu Kaymakamı Murat Eren’i makamında ziyaret eden Albayrak, “Çalışmalarımızla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Kaymakama misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

SARIKURT’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ 

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u da makamında ziyaret eden Albayrak, “Beş yıl boyunca uyum içerisinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı değerlendirdik. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Başkan Ahmet Sarıkurt’u Belediye Başkan Adaylığı için tekrar tebrik ediyor, meclis üyesi adaylarımızla birlikte başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Çorlu’da muhtarlarla bir araya gelip, mahallelerin genel durumlarını değerlendiren ve çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde de bulunan Albayrak, “Değerli yol arkadaşlarıma bugüne dek birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar ve destekleri için teşekkür ediyorum. Aday olan muhtarlarıma da bir kez daha başarılar diliyorum” dedi. 

 

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Çorlu ilçe programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve üyelerle gündeme dair görüş alışverişinde bulundu. Misafirperverlikleri ve ilgileri için ilçe örgütüne teşekkür eden Albayrak, yerel seçim çalışmalarıyla ilgili başarılar diledi. Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz’u da ziyaret eden Albayrak, “Tarımsal üretim, kırsal kalkınma vb. projeler üzerine diyaloglarımızı değerlendirip, görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine ve yönetim kurulu ekibine nazik misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

 

 

“HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN”

 

Albayrak ziyaretlerine halk pazarı ile devam etti. Çorlu’da pazartesi günleri kurulan semt pazarını ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla buluşan Albayrak, “Pazar esnafımız ve vatandaşlarımızla sohbet ettik, talep ve beklentileriyle ilgili görüş alıp iyi alışverişler diledik. Farklı kültürlerin harmanlandığı, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin kalkınmasında büyük payı olan Çorlu ilçemize 10 yıl hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Sevgili hemşerilerime içten ilgileri için, tüm samimiyetimle şükranlarımı iletiyor, mutluluk ve sıhhat diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun” ifadelerini kullandı. Ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ile makamında bir araya gelen Albayrak, “Şehrimizin ve ilçemizin gündemine dair sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Sayın İzzet Volkan’a ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ 

 

S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı’yı da makamında ziyaret eden Albayrak, sohbet edip görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nadir Samancı’yı ziyaret eden Albayrak, şehrin ve esnafın gündemine dair sohbet edip, görüş alışverişinde bulundu. Samancı’ya misafirperverliği için teşekkür eden Albayrak, çalışmalarında başarılar diledi. Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca’yı da makamında ziyaret eden Albayrak, “Sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN