Albayrak: Allaha ısmarladık Tekirdağ’ım

Yerel seçimlerde partisi tarafından aday gösterilmeyen Tekirdağ’ın kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, paylaştığı veda mesajında, “Allahaısmarladık Tekirdağ’ım” dedi.

SİYASET 31.03.2024 13:13:00 0
Albayrak: Allaha ısmarladık Tekirdağ’ım

İki dönemdir Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Cumhuriyet Halk Partili Kadir Albayrak, partisi tarafından yeniden aday gösterilmedi. 

 

“BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR VE GURUR”

 

Görevine veda eden Kadir Albayrak, yaptığı duygusal paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “31 Mart 2014 - 29 Mart 2024.Sizlerin teveccühü ile bu şehre 10 yıldır hizmet etmenin onur ve gurunu yaşadım.Yıllar geçti, bu şehre olan sevdam hiçbir zaman değişmedi ve değişmeyecek.2014 yılında başladığım bu onurlu görevin bugün son mesai gününü tamamlamış bulunmaktayım. 11 ilçemizin dört bir yanında kalplerinde bana yer veren hemşehrilerimin yüzlerinde gülümsemeyi arttırmak için var gücümle çalıştım.Yeri geldi güldük, yeri geldi dertleştik, birlikte çözüm aradık.Ailenizin bir ferdi olarak gördünüz, sofranızı paylaştınız. Gösterdiğiniz sevgi için her birinize minnettarım.Sevginizden aldığım güç ile güzel Tekirdağ’ımıza 10 yıl boyunca hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur.Allahaısmarladık Tekirdağ’ım” dedi. 

 

ESNAFA VEDA ETTİ 

 

Son mesai gününde Süleymanpaşa Çarşı’yı ziyaret ederek, esnafla bir araya gelen Kadir Albayrak, “Mesaimizi sonlandırmadan evvel, klasik hale getirdiğimiz Süleymanpaşa çarşı ziyaretimizi gerçekleştirdik. Esnafımıza hayırlı işler dileyip vatandaşlarımızla sohbet ettik. Tüm hemşehrilerime selam ve sevgilerimle, mutlu ve sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN