Albayrak, başarılı sporcuyu ödüllendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 18 Ekim'de düzenlenen Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda büyük başarı göstererek Avrupa'da 3'üncüsü olan Malkaralı Taekwondo sporc

SPOR 19.10.2021 16:09:00 0
Albayrak, başarılı sporcuyu ödüllendirdi

Malkara Belediyesi’nde düzenlenen çek takdimine Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Meclis Üyesi ve Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan ve Malkara Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Fındık katıldı.

 

“MALKARA’MIZI HER TURNUVADA BAŞARIYLA TEMSİL EDİYOR”

 

“İlimizi ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden bir sporcunun şehrimizde yetişmesi gurur verici” diyen Albayrak, Milli Taekwondocu Sahra Nur Özdemir’e teşekkür ederek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı kararla 10 bin TL’lik hediye çekini takdim etti. Genç sporcu Sahra Nur Özdemir’i tebrik eden Makara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da, “Ülkemizi ve Malkara’mızı katıldığı her turnuvada başarıyla temsil etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Başarılarında büyük pay sahibi olan ailesine, antrenörlerine ve sporcumuza verdiği desteklerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM”

 

Milli Taekwondocu Sahra Nur Özdemir da, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Malkaralı olmaktan gurur duyduğunu ve ay yıldızlı forma altında katıldığı her turnuvada sonuna kadar mücadele edeceğini belirtti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ