Akay, 3. kez aday

Çerkezköy’de 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Vahap Akay’ın 3. Dönem adaylığı, CHP Parti Meclisi Toplantısının ardından netlik kazandı.

SİYASET 2.02.2024 22:30:00 0
Akay, 3. kez aday

2014 yılından bu yana 2 dönemdir Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan, Tekirdağ adayı olarak Candan Yüceer’in açıklanmasının ardından günlerdir sessizliğini koruyan Vahap Akay’ın dün sosyal medya hesabından paylaştığı video, Çerkezköy için 3. Dönem adaylık sinyali olarak yorumlanmıştı.  Yapılan Parti Meclisi Toplantısı’nın ardından Vahap Akay’ın adaylığı netleşti. Cumhuriyet Halk Partisi, Çerkezköy’de 31 Mart seçimlerinde 3’üncü kez mevcut başkan Vahap Akay ile yarışacak. 

 

“ÇERKEZKÖY OLARAK HEP BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

3’üncü kez aday gösterilen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, “Yaklaşık on yıllık görev süremizce bu kentte gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı bırakmadık. Kent olma yolunda büyük bir gelişim sağladığımız bu şehirde sevinçlerimizi de, hüzünlerimizi de birlikte yaşadık. Yeri geldi bir masada aşımızı paylaştık, iftarımızı birlikte yaptık. Yeri geldi şehrimize zehir solutmaya kalkışanlara karşı omuz omuza, dimdik durduk.  Sosyal belediyeciliği Çerkezköy ile tanıştırarak güçlü kadrolarımızla birçok projeyi hayata geçirdik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ve şimdi tüm inancımla söylüyorum ki; Çerkezköy olarak hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. Her şey Çerkezköy İçin” dedi.