Akay: "Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz" dedi.

GÜNDEM 14.08.2017 21:52:00 0
Akay:

Başkan Akay Pınarça Yolu üzerinde geçen yıl faaliyete geçirilen Hayvan Satış ve Kesim Yeri’ndeki düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. 

 

“KURBAN KESİM YERİ’NİN ÇATISI KAPATILDI”

 

Çerkezköy Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Akay, “Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz. Çalışmalar çerçevesinde Kurban Kesim Yeri’nin çatısı kapatıldı. Alanımıza yeni bay ve bayan tuvaletleri kuruldu. Yeni su hattının da döşendiği Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde, bayram süresince vatandaşlarımızın olası su kesintilerinde sıkıntı yaşamamaları için bir adet de su deposu yerleştirildi” dedi.

 

“14 AĞUSTOSTA ÇADIRLARININ KURULUMUNA BAŞLANACAK”

 

Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde hayvan satıcılarının çadırlarını 14 Ağustos Pazartesi günü itibari ile kurmaya başlayacaklarını anlatan Akay, “Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.