AK Parti, Tekirdağ’da ilçe belediye başkan adaylarını belirledi

AK Parti, Tekirdağ’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in ardından 11 ilçenin belediye başkan adayını da belirledi.

GÜNDEM 2.02.2024 21:47:00 0
AK Parti, Tekirdağ’da ilçe belediye başkan adaylarını belirledi

Kapaklı’da 5 yıldır görev yapan mevcut belediye başkanı Mustafa Çetin, Marmaraereğlisi’nde mevcut belediye başkanı Hikmet Ata ve Hayrabolu’da mevcut belediye başkanı Hikmet Ata ile devam etme kararı alan AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Malkara’da Gediz Coşkun, Şarköy’de Görkem Gökkaya, Süleymanpaşa’da Gökhan Saygı, Çerkezköy’de Abdullah Öğe ve Çorlu’da Hakan Sunal ile yarışacak. 

 


SARAY VE MURATLI’DA MHP ADAY ÇIKARDI

 


Cumhur İttifakı, Saray ve Muratlı’da ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları ile seçime girecek. Muratlı Belediye Başkan Adayı İmdat Altıntaş (MHP) ve Saray Belediye Başkan Adayı Mümin Buluş (MHP) olurken, AK Parti Ergene’de ise seçimlere kadın belediye başkan adayı Müge Yıldız Topak ile katılacak. 

 


ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENECEK

 


Cumhur İttifakı, Cumartesi günü saat 13.00’te Çorlu Halk Eğitimi Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla Tekirdağ adaylarını tanıtacak.