8 derslikli okulun temeli atıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan "Ulusal Eğitime Katkı Protokolü" kapsamında, Odamızın da katkılarıyla Çorluya yapılacak olan okul binasının temeli, önceki gün törenle atıldı.

EĞİTİM 1.03.2024 13:23:00 0
8 derslikli okulun temeli atıldı

Törene; Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Kadın Girişimciler, Genç Girişimciler ve davetliler katıldı. 

 

 

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu’ya yeni bir okul kazandırmasında büyük katkıları olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, “Çorlu’ya yapılacak olan 8 derslik okul binasının bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz” dedi.

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ