Çocuk Atölyesi için başvurular başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılacak olan ve 5-6 yaş çocuklar için 4 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verileceği Çocuk Atölyesi başvuruları 31 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında yapılacak

GÜNDEM 27.01.2022 16:46:00 0
Çocuk Atölyesi için başvurular başlıyor

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Kültür Merkezimizde 5 ve 6 yaş çocuklarımız için açacağımız Çocuk Atölyemizde Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Ahşap Boyama, Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik (STEM) branşlarında ücretsiz eğitim verilecek. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslarımıza çocuklarını kayıt ettirmek isteyen vatandaşlarımız 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

 

KAYITLARIN TAMAMLANMASININ ARDINDAN BAŞLAYACAK

 

Başkan Akay, bu yıl ilk defa açılacak olan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin kontenjanının 40 kişilik olduğunu belirterek, “4 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek Çocuk Atölyesi kursları, kayıtların tamamlanmasının ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak. Okul öncesi Çocuk Atölyemizde 4 farklı branşta verilecek olan kurslarımız kayıtların tamamlanmasının ardından eğitimler başlayacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO