Kurtuluşun 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığındaki belediye heyeti, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Kültür ve Spor Daire Başkanı Burak İşçimen'i zi

GÜNDEM 27.01.2022 11:18:00 0
Kurtuluşun 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak 

Ziyarette konuşan Helvacıoğlu, “Edirne’deki gururumuz Burak İşçimen hocamızın bugün misafiri olduk. Kendisiyle Keşan’ımızın 100. yılında Trakya Üniversitesi ile iş birliğinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde görüşmelerde bulunduk. Etkinlikler çerçevesinde; üniversitemiz ile yıl sonu şenlikleri, spor şenlikleri, mezuniyet şenlikleri, kültür ve sanat etkinlikleri yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

BELEDİYE ADINA FİDAN DİKTİ 

 

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve beraberindekiler daha sonra ziyaretin gerçekleştiği Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisler bahçesinde belediye adına fidan dikti. Burak İşçimen de ziyaret nedeniyle Helvacıoğlu ile beraberindekilere teşekkür ederek, Keşan’ın kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla Trakya Üniversitesi ve Keşan Belediyesi iş birliğinde yapılacak etkinliklere gerekli katkıyı vermeye hazır olduklarını kaydetti. 

 

Haber / İrem BANÇO