Belediyenin çalışmalarını yerinde incelediler

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kent müzesi, yüzme havuzu, Atatürk Sta

GÜNDEM 17.01.2022 14:22:00 0
Belediyenin çalışmalarını yerinde incelediler

Başkan Helvacıoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak Keşan Kent Müzesi’ni ziyaret etti. Restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı’dan bilgi aldı.

 

GEÇMİŞ İLE GELECEK ARASINDA KÖPRÜ OLACAK

 

Kent Müzesi’nin Keşan’ın tarihine ışık tutacağını ifade eden Başkan Helvacıoğlu, “Müzemizde çalışmalar hızla ilerliyor. Keşan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında müzemizi hizmete açmaya planlıyoruz. Devletimizin, hükümetimizin desteği ile projemiz gelişiyor. Vizyon projelerimizden sadece 1’i olan kent müzemiz, geçmiş ile gelecek arasında köprü olacak.” dedi.

 

KAPALI YÜZME HAVUZUNU ZİYARET ETTİLER

 

Başkan Helvacıoğlu, İl Başkanı İba ve beraberindeki heyet, daha sonra yüzme havuzunu ziyaret etti.               Kapalı yüzme havuzunun modern Keşan’ın yeni yüzü olduğunu dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, “AK Parti Edirne İl Başkanımız Belgin İba ve AK Parti Keşan İlçe Başkanımız Gürcan Kılınç'la olimpik yüzme havuzundayız. Keşan'ımızda yaşayan tüm hemşehrilerimizin spor yapabilmeleri için ilçemize tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Güzel işleri şehrimize kazandırdık. Daha güzelini de birlikte başaracağız. Keşan'ımızın çehresini değiştirecek çalışmalar için birlikte emek ve mesai harcıyoruz” dedi. İl Başkanı Belgin İba ise kapalı yüzme havuzunun Keşan açısından çok önemli bir proje olduğuna dikkat çekti. Başkan Mustafa Helvacıoğlu, İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet kapalı yüzme havuzunun ardından Keşan Atatürk Stadı’na geçti. Tesisin açılması için gün saydıklarını dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan’ımıza modern bir tesis kazandırıyoruz ve sporunun her alanını içinde barındırıyor. Hükümetimizin de desteği ile Keşan’ımızın birlikte çok çalışmayan, değer katmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin, en değerlilerimiz gençlerimizin ve çocuklarımızın sportif ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern tesisimizi çok yakında açacağız” dedi. 

 

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

İl Başkanı Belgin İba da “Belediyemiz önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Helvacıoğlu göreve geldiği günden bu yana birçok projeye imza attı. Hükümetimizin de önemli bir desteği var. Bugün bazı çalışmaları yerinde inceledik ve kenti müzesinden, kapalı yüzme havuzuna, stadyum ve spor salonuna kadar hepsi birbirinden değerli çalışmaları. Keşan’ın daha da gelişmesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

Haber / Erdal AYDIN