CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'dan Uzunköprü ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP

GÜNDEM 14.01.2022 17:20:00 0
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun

Seyit Torun ve beraberindeki heyet, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan tarafından kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan ‘Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde karşılandı. Karşılamanın ardından Torun ve beraberindeki heyet CHP Uzunköprü İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. Parti yönetimi ve üyelerle bir araya gelen heyet, çarşı esnafını da ziyaret etti. 

 

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDULAR

 

Heyet, Uzunköprü Belediyesi tarafından hizmete açılan Atatürk ve Cumhuriyet Parkları’nı da ziyaret etti. Sosyal tesisleri ziyaret eden CHP heyeti, parklarda bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi. Heyet, Vadi Park’ı da ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ile birlikte Uzunköprü Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi’nde hayata geçirdiği Çocuk Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi ve onların eğitim süreci hakkında bilgi aldı. 

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Seyit Torun öncülüğündeki Cumhuriyet Halk Partisi heyetine, göreve geldiği günden bugüne hayata geçirdiği tesis ve hizmetler hakkında, ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.  CHP heyeti, Uzunköprü’nün ardından Meriç, Küplü, Beğendik, Keşan ve Enez’de ziyaretlere devam etti. 

 

Haber / Buse SERİN