Başkan Çetin sporcuları ağırladı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Okul Sporları Genç Kızlar Kros Yarışları B kategorisinde birinci, A kategorisinde üçüncü olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri Elif Gürsoy, YazgülÃ?

GÜNDEM 12.01.2022 11:55:00 0
Başkan Çetin sporcuları ağırladı

Tekirdağ genelinde düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Kros Yarışları B kategorisinde birinci, A kategorisinde üçüncü olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri Elif Gürsoy, Yazgülü Çekiç ve Nisanur Furat, Okul Müdürü Aykut Bakar ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Ömer Asım Sıddıkoğlu ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti.

 

“SPORCULARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

 

“Sporcularımızın başarıları bizi her daim gururlandırıyor” diyen Başkan Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin ve başarılı sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kapaklı Belediyesi olarak eğitimin, öğrencilerimizin ve sporcularımızın her zaman destekçisiyiz. Desteklerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. İl genelinde önemli başarılar elde eden ve bugün ziyaretime gelen gençlerimizi de tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Çetin, başarılı sporcuları hediye de verdi. 

Haber / İrem BANÇO