"Gazetecilerimiz, zor şartlar altında çalışıyor"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Süleymanpaşa'da görev yapan gazetecileri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gazetecilerin zor şartl

GÜNDEM 11.01.2022 16:31:00 0

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemek programına Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük, Hüseyin Uzunlar ve Gökhan Saygı ve gazeteciler katıldı. 

 

PROJELERİ SUNUM İLE ANLATTI 

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin 2021 yılında yaptığı yatırım ve hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Yüksel, 2022 yılı içinde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da sunum yaptı.

 

“KOLAYLIKLAR DİLİYORUM” 

 

Başkan Yüksel, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Süleymanpaşa’mızda görev yapan basın mensuplarımızla bir araya geldik. Sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduğumuz basınımıza yaptığımız sunumda, şehrimizde yürüttüğümüz çalışmalar, proje ve hizmetler hakkında bilgi vererek, yeni yılda gerçekleştireceğimiz yatırımları anlattık. Sorularını yanıtlayarak istişarede bulunduğumuz basınımızın kıymetli temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, her birinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ettik. Bu vesileyle zor şartlarda mesleğini icra eden tüm basın mensuplarımızın da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO