İhtiyaç sahibi aileye sıfırdan ev yaptılar

Malkara Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından doğal sebeplerden dolayı 11 ay önce çatısı yıkılan ve iki çocuğu ile çatısız ve camsız evde yaşamaya çalışan ihtiyaç sa

GÜNDEM 6.01.2022 09:56:00 0
İhtiyaç sahibi aileye sıfırdan ev yaptılar

 

Ülkücü şehitler Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Mehmet Dölkan, Ruhi Kılıçkıran ve tüm şehitler anısına Hacıevhat Mahallesi’nde sıfırdan yapılan ev, düzenlenen törenle ev sahibi Şirin Aktoy ve annesi Fidan Karagöz’e teslim edildi.

 

 

“HER METRESİNDE İZ BIRAKTI”

 

Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “11 aylık gayretin sonunda ihtiyaç sahibi ailenin evi A’dan Z’ye her şeyiyle tamamlanıp bugün teslim edildi. Bu projenin baştan sona her şeyiyle takipçisi olan, elinde keser sırtında tuğla ile emek gösteren, her metresinde çalışarak izi olan Malkara Ülkü Ocakları Başkanımız Ahmet Aksay'ı ve Malkara Ülkü Ocaklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca bu evin yapılmasına destek olan Malkara’daki hayır sever esnaflarımızı, Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Teşkilâtımızı, ülkücü iş adamlarımızı yürekten kutluyorum. Bugün bu naçiz insanların vesilesi ile Milliyetçi Ülkücü Hareket ilahi Rıza yolunda tek gayemiz olan hayır duasını almıştır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN