"Her zaman Trakya'daki belediyelerimizin yanındayız"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2022 yılının ilk mesai gününde, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinden etkilenen Trakya'daki belediyeleri ziyaret etti. Babaeski, Lüleburgaz, Pın

GÜNDEM 3.01.2022 18:50:00 0

Ziyaretlerine Babaeski ile başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı'yı makamında ziyaret ederek belediyecilik faaliyetleri ile ilgili sohbet etti. Yaşanan sel felaketi ile ilgili geçmiş olsun dileklerini ileten Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı da, Kadir Albayrak'a ziyareti ve geçtiğimiz günlerde yaşadıkları sel baskınında kendilerine iş makinesi desteği için teşekkür etti.

 

SEL FELAKETİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

 

Başkan Albayrak’ın ikinci durağı Lüleburgaz oldu. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile bir araya gelen Başkan Albayrak, yaşanan sel felaketi ile bilgi alırken, yapılacak çalışmalar ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, her durumda halkımızın ve belediyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de yaşadıkları sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun ziyaretine gelen ve bu süreçte kendilerinden desteğini esirgemeyen Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

 

PINARHİSAR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Lüleburgaz’ın ardından Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay'ı da makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde ilçede meydana gelen sel felaketiyle ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İhsan Talay da Pınarhisar’da yaptıkları çalışmalarla ilgili Albayrak’a bilgi verdi.

 

BAŞKAN KESİMOĞLU’NA ZİYARET

 

Ziyaretleri kapsamında Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu da ziyaret eden Albayrak, Kırklareli’ne bağlı ilçelerde meydana gelen sel felaketi için geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kesimoğlu da ziyareti ve iş birliğine olan desteği için Albayrak’a teşekkür etti.  Başkan Albayrak, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan'ı da makamında ziyaret etti.

 

“TRAKYA’DAKİ BELEDİYELERİMİZİN YANINDAYIZ”

 

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya'nın tek büyükşehir belediyesi olarak, her zaman Trakya'daki belediyelerin yanlarında olduklarını belirterek “Geçtiğimiz günlerde yaşanılan sel felaketinden etkilenen bölgelerimizi ziyaret ederek belediye başkanlarımızla görüştük. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını kendilerine ilettik. Yaşanan sel felaketi esnasında Fen İşleri ekiplerimiz ve iş makinelerimizle etkilenen bölgelere destek verdik. Yaraların sarılması noktasında da her zaman belediyelerimizin yanındayız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU