Özen'in özel insanlara özel ilgisi

Geçtiğimiz gün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde düzenlenen yıl sonu etkinlikleri kapsamında dernek üyelerine unutulmaz bir gün yaşatan Özteks Fabrics yetkilileri, etkinliğin ardından

GÜNDEM 30.12.2021 18:15:00 0
Özen

Önceki gün dernek merkezinde düzenlenen yılsonu etkinlikleri kapsamında dernek üyesi özel insanlar ile salonu süsleyip her türlü ayrıntıyı en ince noktasına kadar düşünen yardımsever iş kadını Helin Özen’in bu girişimi özel insanların özel ilgisiyle pekişirken, dernek üyesi tüm gençler adına Özen'e teşekkür eden dernek başkanı Gülnur Kocaçınar da, “Bu güzellikleri bize yaşattığınız için tüm üyelerimiz ve çocuklarımız adına size teşekkür ediyorum. Allah yüreğinize, gönlünüze göre işinize bereket versin. Bizler sizleri çok sevdik. Tüm çocuklarım adına sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ÖZEL BİREYİN HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

 

Öte yandan dernekte bulunan ve dernek üyelerinin hayal ve isteklerinin yer aldığı hayal kavanozunun içerisindeki isteklerden bir tanesini çeken Helin Özen, Ümit Pıtırlı’nın hayalini gerçekleştirdi. Kendisini derneğin güvenlik amiri olarak gören özel birey Ümit Pıtırlı için dernek binası önüne konulmak üzere güvenlik kulübesi gönderen Özen, yaptığı bu anlamlı davranış ile birçok insana da örnek oldu.

 

 

 

“DERNEK ÜYELERİMİZİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Önümüzdeki günlerde Ümit bu kulübede hayallerini gerçekleştirecek. Gencimizin bu hayalini gerçekleştiren Helin hanıma tüm özel insanlar adına teşekkür ediyorum. Güzel bir işe imza attı. Önümüzdeki Mayıs ayında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında bir günümüzü dernek üyesi arkadaşlarımın yıl içerisindeki hayallerini biriktirdikleri hayal kavanozundaki hayallerini gerçekleştirmeye adayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ