Halk Akademisi öğrencilerinden yılbaşı eğlencesi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Halk Akademisi'nde eğitim gören öğrenciler, yılbaşı eğlencesinde bir araya geldi. 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 farklı branşta kursların verildi

GÜNDEM 27.12.2021 17:37:00 0
Halk Akademisi öğrencilerinden yılbaşı eğlencesi

Çerkezköy Halk Akademisi tarafından, öğrencilerin 2021 yılının yorgunluğunu ve stresini atmaları amacıyla yılbaşı eğlencesi programı düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen yılbaşı eğlencesine Belediye Başkanı Vahap Akay da katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Öğrenciler yanan ateş etrafından danslar ve söyledikleri şarkılarla yılbaşı eğlencesini doyasıya yaşarken, Başkan Akay da öğrencilerin şarkılarına eşlik edip ritim tutarak öğrencilerine eğlencesine ortak oldu. Öğrenci ve eğitmenlerin yeni yılını kutlayan Başkan Akay, 2022 yılının tüm insanlığa önce sağlık ve huzur, sonra barış, mutluluk ve adalet getirmesini temenni etti. Öğrencilere 2022 yılında girecekleri Liselere Geçiş Sınavı’nda da başarılar dileyen Akay, “İnşallah istediğiniz okulları kazanırsınız” dedi.

Haber / Buse SERİN