Kütüphanesiz Okul Kalmayacak projesi devam ediyor

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Projesi Kapsamında Saray Şehit İbrahim Parlakçı Ortaokulu ve Saray Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphaneri'nin açılışları Tekirdağ ?

GÜNDEM 24.12.2021 17:04:00 0
Kütüphanesiz Okul Kalmayacak projesi devam ediyor

Açılış törenlerinde konuşan Ulusan, “Milli Eğitim Bakanlığımızın Düzenlendiği Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi çerçevesinde proje sonuna kadar 163 yeni kütüphane açmayı hedefledik ve devam ediyoruz” dedi. Ulusan, çocukların kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerini, anne ve babalarının her akşam kitap okuma saati yaparak örnek olmalarını temenni etti. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi kapsamında kütüphanelerimizin açılış kurdelelerini İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, misafirler ile birlikte kesildi.

 

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Açılışlar için Saray’a gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Saray Mehmet Uygun İlkokulu’nu da ziyaret etti. Okulda incelemeler yapan il Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan okulda bulunan FETEMM Atölyesini ziyaret ederek öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi. Daha sonra okulda açılan 15 Temmuz sergisini ziyaret etti.

 

KİTAP DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

 

Son olarak Türkçe’yi doğru, güzel ve etkili kullanabilmelerini sağlamak amacıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında okuyan öğrencilere yönelik Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında  öğretmen ve eğitim yöneticiler tarafından Aralık ayı için belirlenen kitabın değerlendirilmesi İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Haber / Menşure KARDEŞ