Minik öğrencilere özel etkinlik düzenlendi

Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen "Kuşaklar Kütüphanede Buluşuyor" projesi kapsamında Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salo

GÜNDEM 22.12.2021 16:04:00 0
Minik öğrencilere özel etkinlik düzenlendi

Etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz ile öğrenciler katıldı. Kütüphanede kitap ile buluşan öğrencilere masal da anlatıldı. 

 

TÜRK BÜYÜKLERİ ANLATILDI

 

Kütüphaneden Tiyatro Salonu’na geçen öğrencilere drama, tiyatro etkinlikleri, meslek tanıtımları, Hacivat- Karagöz, Keloğlan – Nasreddin Hoca, animasyon ve müzik gösterileri sunuldu. Programın sonunda Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Mimar Sinan, Barbaros Hayrettin Paşa, Mevlana, Mehmet Akif Ersoy, Alparslan, Kanuni Sultan Süleyman, Nasreddin Hoca, Ahmet Yesevi, Ertuğrul Gazi, Evliya Çelebi ve Yunus Emre gibi Türk büyükleri çeşitli sunumlarla öğrencilere anlatıldı.

 

HEM EĞLENMELERİ HEM ÖĞRENMELERİ AMAÇLANDI

 

Proje çerçevesinde Keşan’daki tüm öğrenciler için bu projenin uygulanacağı açıklandı. Projede öğrencilerin hem eğlenmesi hem de bilgi sahibi olmalarının amaçlandığı belirtildi.

 

Haber / İrem BANÇO