Minikler, Yerli Malı Haftası'nı kutladı

Çerkezköy Azize-Şahap Bozkurt Anaokulu'nda 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında ülkemizin coğrafi bölgelerinin tanıtıldığı stantlar açılarak, yöresel Ã

GÜNDEM 17.12.2021 13:33:00 0
Minikler, Yerli Malı Haftası

Minik öğrencilerin Yerli Malı Haftası'nın önemini kavrayabilmesi adına ülkemizin 7 bölgesinin kendine has ürünlerinin sergilendiği stantlar açıldı. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru da okulda düzenlenen programa katılarak, minik öğrenciler ile bir araya geldi.

 

 

YÖRESEL ÜRÜNLERİ İNCELEDİ

 

Yün çorap, yelek, tülbent gibi el emeği ürünlerden bakır ürünlere, müzik aletlerinden yöresel kıyafetlere kadar birçok ürünün sergilendiği stantları gezen Kaymakam Murat Duru, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürü Hasan Volkan Aksoy, Okul Müdürü Deniz Bulut’tan etkinlik hakkında bilgi aldı. Stantlardaki yöresel eşyaları inceledikten sonra sınıflara misafir olan Kaymakam Duru, minik öğrencilerle sohbet etti.

 

 

“HEM ONLARI HEM BİZİ MUTLU ETTİ”

 

Kaymakam Murat Duru “Bugün son derece donanımlı ve ihtiyaca cevap veren özelikte yaptırılmış Azize Şahap Bozkurt Anaokulumuzu ve okulumuzda öğrenim gören minik yavrularımızı ziyaret ettik. Sevimli yavrularımızla çok hoş iletişim kurmamız hem bizleri hem de onları mutlu etti. Ayrıca Anaokulumuzda görev yapan öğretmenlerimizle de çocuklarımızın eğitimi ile ilgili ufuk açıcı görüş alışverişinde bulunduk ve kendilerine başarılar diledik” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN