Kent Ressamları Sergisi'nin açılışı yapıldı

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Kent Ressamları Sergisi düzenlendi. Önceki gün açılışı yapılan sergide; Ayten Gürcün, Cem Kebenç, Ercan Cebecioğlu, Gülben

GÜNDEM 8.12.2021 17:41:00 0
Kent Ressamları Sergisi

Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda önceki gün açılışı yapılan sergiye; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ressamlar, aileleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

“İLERLEYEN SÜREÇTE İLGİ ARTACAK”

 

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Atatürk Kültür Merkezimizdeki etkinliklere bir yenisi daha ekliyoruz. Burası Kapaklı’nın yaşayan binası. Spor, kültür, sanat başta olmak üzere birçok etkinliği burada yapmaya gayret gösteriyoruz. Halkımızın sanata, kültüre bakış açısını yakınlaştırmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki ilerleyen süreçte ilgi artacaktır. Sergimize katkıda bulunan tüm ressamlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

10 ARALIK’A KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK

 

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra katılımcılar tarafından yüze yakın eserin görücüye çıktığı sergi gezilerek eserler incelendi. Etkinlikle katılımcılara müzik dinletisi de sunuldu. Sergi, 10 Aralık Cuma günü saat 16.00’a kadar vatandaşlar tarafından ziyaret edilebilecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ