Veliköy'de bir okul donatıldı

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından başlatılan ödüllü 'Bir Sınıf Donat Adını Yaşat' kampanyası kapsamında Veliköy İlkokulu'na hayırseverler tarafından yaptırılan spor salo

GÜNDEM 7.12.2021 17:20:00 0
Veliköy

Açılışa; Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Arif Zenginal ve Hasan Volkan Aksoy, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, hayırseverler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

HAYIRSEVERLERE PLAKET VERİLDİ

 

Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Veliköy İlkokulu Okul Müdürü İbrahim Bayrak’ın ardından konuşma yapan Kaymakam Murat Duru, “Hayrınız kabul olsun inşallah. Veliköy İlkokulumuzda öğrenim gören yavrularımızın daha nitelikli ve donanımlı yetişmesi için akıl ve zeka oyunları sınıfının, spor salonunun ve düzenlenen giriş alanlarının açılışını yaptık. Akıl ve zeka oyunları sınıfını oluşturan Bor Billet Aliminyum firması Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Niğdeli hemşerim hayırsever Cengiz Emiroğlu’na, spor salonunu oluşturan hayırsever Eldemir ailesi adına Musa Erdemir’e ve giriş alanlarının düzenlemesini yapan Veliköy öğrenci servisleri adına Savaş İnan’a teşekkür edip plaketlerini verdik. Okulumuza yaptıkları anlamlı ve güzel hizmetleri için hayırseverlerimizin hayırlarını Mevlam kabul eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN