Çorlu TSO'nun bir projesi daha desteklenecek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Trakya Kalkınma Ajansı 2021 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde Eylül ayı içerisinde kabul edilen 'Oda Üye İlişkileri Yönetim Programı Projesiâ€?

GÜNDEM 6.12.2021 17:20:00 0
Çorlu TSO

Çorlu TSO, Eylül ayı içerisinde geçen teknik destek projesi ile kurumsal kapasitesini artırmak ve üyelere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla CRM tabanlı Oda Üye İlişkileri Yazılım Sistemi’ni kurdu. Bu yazılımın eğitim ve danışmanlık hizmetleri Trakya Kalkınma Ajansı projesi kapsamına alındı.

 

“HEDEFİMİZ DAHA İYİ HİZMET SUNMAK”

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) üyeleri ve personeli için hazırladığı "Entegre Yönetim Sistemi Programının Uygulanması" projesi de Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Odamızda 2005’den beri uygulamakta olduğumuz TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi, TSE ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi ve TSE ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemlerinin tüm ilgili bileşenlerini daha kolay yönetmek için de tek bir sistemde birleştirilerek Entegre yönetilmesi sistemini Odamızda kurmak istemekteyiz. Entegre Yönetim Sistemi ile tüm kuruluşun performansını arttırmak ve üyelerimize daha iyi bir hizmet sunmak hedefimizdir” dedi.

 

“BÖLGEMİZE VE ÜYELERİMİZE FAYDA SAĞLAYACAK”

 

Volkan, "Amacımız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) sistemine ek olarak birçok özellik ve işlemleri içeren yazılım ile Oda işlemlerinin daha verimli bir şekilde yönetilmesini ve üye müşteriye çok daha iyi hizmetin verilmesini sağlamaktır. İş hayatının değişmekte olan dinamizmi ve küreselleşmenin getirdiği rekabetin her geçen gün daha ağır hissedildiği günümüzde, üyelerimiz ile uzun vadeli ilişki geliştirmek ve sürdürmek oldukça önem kazanmıştır. Bu tür projelerin bölgemize ve üyelerimize faydalar sağlayacağına inanıyorum. Çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO